Wat kan ik voor jou doen?

brown-518324_1280_1

In drie stappen: communicatie met karakter 

Stap 1 . Jouw verhaal

Het begint met een verhaal over jou en je bedrijf. In een interview ga ik op zoek naar je drijfveren, persoonlijke motivatie en uitdagingen. Zo krijg ik een goed beeld van jou en hoe jij het verschil maakt. Hiervan maak ik een persoonlijk verhaal.

Stap 2. Je communicatie

Vervolgens adviseer ik hoe jouw verhaal de basis wordt voor je communicatie. Ik kijk naar je middelen zoals website, brochures en social media en naar de toon van je boodschap. Het doel is een geheel. Dat maakt je communicatie pas echt krachtig.

Stap 3. Vijf pakkende zinnen

En vervolgens zorg ik dat de kern van jouw verhaal in vijf pakkende zinnen staat. Als mensen dan vragen wat je precies doet, kun jij in 30 seconden een mooi verhaal vertellen waarin staat wat je doet, waarom en voor wie.

 

Met deze drie stappen krijgt jouw communicatie karakter. En kracht! Zo overtuig je klanten! Is dat ook iets voor jou? Stuur een mail naar info@annemariecuvelier.nl of bel me op 06-22920805. Samen bespreken we je vraag. En vervolgens maak ik een vrijblijvende offerte. Wil je weten wat ik nog meer voor je kan doen? Lees dan verder.