Wat kan ik nog meer voor je doen?

Als jij je website meer onder de aandacht wilt brengen, met meer overtuiging wilt presenteren of je teksten sprankelender wilt maken, help ik je graag. Stuur een mail naar info@annemariecuvelier.nl of bel me op 06-22920805.

Je verhaal vertellen

Je verhaal staat niet op zich. Sta je met volle overtuiging je verhaal te vertellen, maak je contact met je publiek en durf je stiltes te laten vallen? Hoe beter jij je verhaal vertelt, hoe meer indruk het maakt. En dat verdient jouw verhaal! Als ervaren woordvoerder kan ik je daar goed bij helpen.

Bloggen

Als ondernemer kom je overal en zie je veel. Een van de manieren om dat te delen is het schrijven van een eigen blog. Een blog heeft veel mogelijkheden: je brengt je kennis en ervaring onder de aandacht, je zorgt voor nieuwe content op je site en je trekt nieuwe bezoekers naar je site. Ik kan je helpen bij het opzetten van je blog en meedenken over de inhoud.

Social Media

Social media bieden veel mogelijkheden voor ondernemers. Als je meer wilt weten hoe jij social media zoals Twitter, LinkedIn of Facebook  in kunt zetten voor je bedrijf, kijk ik graag met je mee naar de mogelijkheden.

Frisse teksten

Als je wilt, kan ik ook eens met een frisse blik naar je teksten op je website, nieuwsbrieven, LinkedInprofiel of Twitterbio kijken of nieuwe teksten voor je schrijven.