Remko Jonkers

Remko

 

 

 

 

Hieronder lees je het verhaal van Remko Jonkers, eigenaar van webwinkel www.zwembrilopsterkte.nl. Klanten ontvangen dit verhaal bij hun bestelling.

Beste klant,

Allereerst heel hartelijk bedankt voor uw bestelling! Ik hoop dat u met deze bril nog meer geniet van het zwemmen. Als watersportliefhebber weet ik hoe fijn dat is. U bent ook de reden dat ik ben gestart met mijn webshop.

Een aantal jaar gelden viel het mij steeds meer op dat de meeste mensen tijdens het zwemmen gewoon hun normale bril droegen. Zouden ze niet weten dat er ook speciale zwembrillen zijn, vroeg ik me af. En toen ontstond het idee voor www.zwembrilopsterkte.nl.

Aangezien ik al in een duikwinkel en elektronicazaak werkte, leek de stap naar een webshop mij niet heel ver. Bovendien was websites bouwen al een hobby. De praktijk bleek toch wat weerbarstiger. Het was best moeilijk om leveranciers te vinden. Ik kreeg regelmatig te horen: ‘je bestaat niet, want je hebt geen winkel.’ Omdat ik geloofde dat ik met iets goed bezig was, ben ik toch gewoon verder gegaan. En uiteindelijk is het me gelukt om mijn eerste voorraad brillen te kopen en mijn webshop te starten.

Het moment dat ik op het terras zat en op mijn smartphone mijn eerste order zag verschijnen, zal ik niet snel vergeten. Dat is inmiddels al weer een paar jaar geleden. Mijn assortiment heb ik inmiddels met een aantal merken en duikbrillen uitgebreid. En klanten kunnen in één bril verschillende sterktes krijgen of zelfs een zwembril met cilinder. Het is echt maatwerk. En daarnaast verkoop ik nu ook snorkelsets via www.snorkelsets.nl

Omdat het fijn is als iedereen zorgeloos kan zwemmen of duiken, ontvangt u hierbij een bon die u cadeau kunt geven. U kunt de bon natuurlijk ook zelf gebruiken voor de aanschaf van een extra bril.

Nogmaals veel plezier met uw zwembril op sterkte! En ik hoor graag wat u ervan vindt.

Remko Jonkers