Jij!

oog4

Laat zien wie je bent en maak het verschil!

We herkennen allemaal wel de gezonde spanning die je hebt voor een gesprek met een interessante klant of een werkgever. Zelf voel je dat dit de opdracht of baan is die helemaal bij je past. Alleen, hoe overtuig je nu je gesprekspartner? We zijn geneigd om ons dan op de feiten te concentreren, zoals eerdere opdrachten of opleidingen. Maar dat staat al in je cv. Het echte verschil maak je met wie je bent. Je concurrenten hebben namelijk vergelijkbare dingen gedaan. Anders zaten ze niet aan tafel bij de klant.

Niemand zoals jij

Alleen is er niemand zoals jij!  Als je dat goed tot je door laat dringen, weet je wat je te doen staat. Zorgen voor een verhaal over jezelf. Over wie je bent, welke keuzes je maakt en waarom. Als je dat vertelt, nodig je een klant uit om ook over zichzelf te vertellen. Er ontstaat verbinding. En dat maakt dat een klant geïnteresseerd raakt.

Jouw verhaal

Wil jij ook verbinding maken en zorgen dat klanten voor jou kiezen, ga dan aan de slag met jouw verhaal. Dat wordt de spil van je communicatie. Wil je weten hoe je dat in drie stappen doet, lees dan verder bij Wat kan ik voor jou doen? . Als wilt weten hoe anderen dit doen, kijk dan eens bij de voorbeelden.